Menjana Pendapatan Bersama Tone Excel

Tajuk*:

Menjana Pendapatan Bersama Tone Excel

Kategori*: Peluang Perniagaan
Harga*: Rm 100.00
Url Website/Blog/Pages/Group: http://www.TalkFree2U.com/lordhero92
Nama*: Sharul Neza Bin Amran
Emel Anda*: lordhero92@yahoo.com
Gambar Produk*: 5847.jpg
Isi Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;
saya ingin perknlkan produk keperluan stiap insan 9/10 rakyat malaysia
menggunakannya dgn 1 simcard kita boleh menjana pendapatan. Tak perlu simpan
stok syarikat yg akan uruskan. Kita sekadar promosikan sim card tersebut.
1.produk yg sy nak perknlkan ini menjual sim card dan ada 2 jenis komisen...
stiap sim card yg kita jual akan dpt:-
-->> RM20
-->> Stiap bulan org topup sim card tersebut kita akan komisen juga

ade 3 peringkat komisen topup yg kita akan dpt:-
(ini komisen secara berterusan selagi org pakai simcard tersebut)
lvl 1=6%
lvl 2=3%
lvl 3=11%

2. Boleh Di Waris. Pendapatan Stiap Bulanan Yg cik dpt ini juga boleh Di
Waris kpd Sesiapa. Umpama kita Waris Harta Kpd Anak.

3.Setiap jika cik topup RM30 ke dlm sim card tersebut cik akan dpt insuran
100ribu secara automatik bg kemalangan kematian atau pun cacat kekal (
Sambil Pakai Dpt juga insuran ya)

4.Stiap kali cik topup akan dpt point. Point tersebut cik boleh tebus kpd
Tiket AirAsia atau pun Phone.Nak beli Phone Sekarang pun dah mahal.

5.Pendapatan Setiap bulan/Pasif Lihat Num 1 Komisen Stiap Bulan org topup
sim card tersebut. Ingat Kita jual Sim Card. Sercive skali pendaptan Secara
Berterusan. HebatKan :D

Daftar Sekarang:-
http://www.TalkFree2U.com/lordhero92
http://www.TalkFree2U.com/lordhero92


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Peluang besar yang ditunggu-tunggu semua orang! setiap kali kawan top up
prepaid kita dapat
komisyen hingga 20%. Ini bukan program jual prepaid macam mymode atau
mastereload.

Cara mudah ajak kawan tukar line (telco) prepaid, no lama boleh kekalkan
(pilih no baru).
Lepas tu setiap kali kawan top up, kita dapat komisyen sampai bila-bila
selagi mereka guna telco TuneTalk.

TuneTalk ni anak syarikat AirAsia. Syarikat bukan saja kukuh malah
sangat hebat dalam mengembangkan perniagaan. Jom kita buat duit dengan
program hebat ni.

Boleh daftar PERCUMA dulu di laman web di bawah:

http://www.TalkFree2U.com/lordhero92
http://www.TalkFree2U.com/lordhero92

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada
kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini.

Terima kasih
SALAM USAHAWAN
--
SHARUL NEZA BIN AMRAN
Layari http://www.TalkFree2U.com/lordhero92

Posted By Advertiser Sharul Neza Bin Amran at 02.54am 23/04/2014

0 comments: