BISNES INTERNET 100% DARI RUMAH

Tajuk Iklan :*:

BISNES INTERNET 100% DARI RUMAH

Kategori :*: Perniagaan Online
Url Laman Web :: http://www.stiforp.asia/Matden
Harga : : Rm 180
Nama :*: StiforpPowerTeam
Gambar Iklan :*: stiforp.jpg
E-mail :*: herokita6@gmail.com
Isi Iklan Anda :*: Salam Sejahtera,
Sejak akhir-akhir ini makin ramai orang tercari-cari info tentang perniagaan
stiforp ini. Tapi, apalah salahnya kita mencuba sesuatu "konsep" yang baru,
dan tercanggih untuk memberikan pulangan kepada kita.

SCAM ke, stiforp nih? kalau scam, kenapa company masih bayar bonus? dan
masih mengupgrade sistem tools. Dan terbaru, sistem Personal Video akan
dilancarkan :) Walaupun sistem semakin ditambah, harga yuran tetap sama..

Peluang "kemudahan" yang power membuatkan ramai jatuh cinta untuk berbisnes
cara stiforP:

1) MUDAH UNTUK JOIN.

Untuk sertai stiforp kita perlu ada kad debit atau kad kredit. Kalau takde
pun, ada tak kad Maybank gambar ceri yg ada logo visa tu? ianya pun boleh
pakai. Kalau takde pun, boleh pg mana-mana easyRHB (slalu ada kat tesco) dan
apply je kad debit. Dalam 15 minit siap. ATAU, boleh je bayar cash kepada
kami...

2) CARA TERIMA BONUS.

Nak terima bonus pun senang. ada 4 cara. Iaitu dengan CEK, ALET PAY, KAD
DEBIT PAYONEER dan TUKARAN TUNAI. Kami lebih suka dengan cara kad payoneer
dimana, kad debit mastercad akan di pos ke rumah anda dlm masa 3 minggu, dan
bila dh dpt, boleh cucuk mana2 ATM, dan keluarkan tunai :) Mereka yg black
list pun boleh terima tunai, tanpa melalui

3) KELAYAKAN BONUS MUDAH

Mula-mula join jer dh layak USD4 sbb limpahan network Powerline 1 kaki. Dan,
bila dpt limpahan 2 kaki pula, anda layak USD0.25 setiap orang, setiap
bulan! bayangkan jika beratus & beribu limpahan selepas 6 bulan anda sertai?
pasif income tuu... walau pun anda tidak MENAJA!!

4) MODAL TERLALU RENDAH

Jika nak dibandingkan dengan bisnes lain, inilah bisnes yg agak rendah dan
takde pun nak keluarkan beribu2 ringgit. Dan maintain bulanan juga takde la
sampai beratus!

Upgred RM180 (USD49) dan bulanan RM32 (USD9)

5) MASA YANG SESUAI

Bisnes yg BARU di Malaysia, dan paling best anda adalah yang terawal. Apa yg
lagi best, lebih 90 negera boleh sertai.

6) TAK PERLU TINGGALKAN BUSSINESS SEDIA ADA ANDA

Jika anda sudah ada bisnes, MLM ker, insusran ke, jual emas ke, tudung ke..
apa sajalah, dan anda nk dapat customer online, sistem STIFORP lah
jawapannya! Pakai sistem stiforp, masalah IT anda selesai. Semua tools
perniagaan online diberikan & sentiasa ditambah.

Takde bisnes? takpe, boleh fokus 100% dalam biz ni.

So, jangan buang masa anda untuk tonton dan lihat saja lama-lama. Ianya
bakal jadi fenomena di Malaysia kelak.

Posted By Advertiser StiforpPowerTeam at 10.04pm 14/07/2012

0 comments: